Organization

Ben jij ook net afgestudeerd van een HBO financiële opleiding en wil jij een mooie start maken op de arbeidsmarkt? Wil jij gaan ontdekken welke functie het beste bij je past? Of heb jij de droom om snel ervaring op te doen en te kunnen doorgroeien? Dan is dit jouw kans!

Hoe ziet werken bij i4talent eruit?
Bij i4talent geldt het motto: werken, leren en veel plezier. Dit merk je meteen zodra je één voet binnen zet. Bij binnenkomst loop je direct tegen een grote bar aan, waar de wekelijkse vrij-mi-bo’s plaatsvinden. Deze informele, gezellige sfeer is ook aanwezig onder de werknemers van i4talent. Binnen i4talent heerst een platte organisatiestructuur. De lijntjes zijn kort, de betrokkenheid hoog. Van de schoonmakers tot aan de directie, we zijn allemaal lekker down-to-earth.

Het is de start van je werkdag, en je loopt, als je niet op opdracht zit, het i4talent pand binnen. Meteen word je begroet door één van onze trouwe viervoeters. Er loopt elke dag wel een hond rond, die staat te popelen om een rondje te lopen of een kroel te krijgen. Je start je laptop op en gaat aan de slag met die ene cursus die je graag wilt afmaken. Ondertussen komt je Unit Manager informeren of je geïnteresseerd bent in een aanvraag die net is binnen gekomen. Je leest de vacature door, deelt je bevindingen, en start met een nieuwe cursus.

Rond het middaguur is het tijd voor de lunch, verzorgt door onze eigen chef-kok Esther (de vrouwelijke versie van Jamie Oliver). Elke ochtend staat zij weer in de keuken om te zorgen dat er een heerlijk verse en gezonde lunch voor je klaar staat. Samen met je collega’s geniet je van de lunch, bespreek je de laatste nieuwtjes, en werp je een blik in één van de vele tijdschriften die op de tafel liggen.

’s Middags bespreek je met je Unit Manager nog even de belangrijke dingen door voor je komende intakegesprek. Wat is belangrijk om te weten? Wat houdt de opdracht nou daadwerkelijk in? Met wie zal het intakegesprek plaats vinden? Je spreekt af hoe laat je aanwezig bent, en bereid nog wat vragen voor. Aan het einde van de middag sluit je je laptop af en zit je werkdag er weer op.

Function

Wat houdt het traineeship in?

Tijdens het traineeship krijg je de kans om bij verschillende bedrijven voor korte periodes aan de slag te gaan. Een kijkje nemen in verschillende keukens, is hoe wij het noemen. Je wisselt elke paar maanden van opdracht, en dus ook van bedrijf. Zo doe je in korte tijd veel ervaring op.

Natuurlijk is jouw ontwikkeling even belangrijk. Karakter heb je, talent kan ontwikkelen. Daarom beschikt i4talent over een eigen academy waar je je kennis in hard- en soft skills kan verbreden en verbeteren. Daarnaast zijn er binnen i4talent ook talentcoaches. Iedere persoon is uniek, en samen met je talentcoach werk je je persoonlijke leerplan uit, volledig gefocust op jouw doelstellingen. Dit leerplan zorgt ervoor dat jij in een jaar tijd wordt klaargestoomd voor nog grotere opdrachten, en je zo een grote sprong kan maken in jouw carrière.

Requirements

Hier herken jij jezelf in:

• minimaal HBO diploma;
• fulltime beschikbaar;
• een pittige, ondernemende, ambitieuze maar vooral een gezellige persoonlijkheid;
• op zoek naar afwisselende opdrachten bij diverse bedrijven;
• je houdt van feestjes, en beschikt over een flinke dosis humor;
• je neemt het niet zo nauw met vastigheid en structuur. Bij i4talent is namelijk elke dag anders!

Offer

Dit zoek jij in een baan:

• startsalaris tussen de € 2.600 – € 2.700;
• een eigen leaseauto + tankpas;
• het sparen van i4talentcoins, die je kunt besteden aan allerlei leuke cadeaus;
• een uniek en uitdagend leerplan, dat draait om jouw wensen en doelen;
• toegang tot een (online) leerplatform en klassikale trainingen om dit leerplan uit te werken;
• een te gekke werkplek en toegang tot onze eigen i4talent boot!;
• heel veel leuke feestjes, evenementen en borrels georganiseerd door onze FUNmanager Isaura (ja, welk bedrijf heeft er nou een eigen FUNmanager? Wij in ieder geval wel!);
• altijd taart op jouw verjaardag!;
• goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
• ooooja, hadden we de leuke collega’s al genoemd?

Information

We kunnen natuurlijk nog uuuuren doorgaan over hoe leuk en leerzaam het is om bij i4talent te werken, maar eigenlijk zou je dat zelf moeten ervaren. Dus zit jij nu op het puntje van je stoel en kan jij niet wachten om aan de slag te gaan? Of heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen? Neem dan contact op met Bonheur via 06 55 23 34 97 of bonheur@i4talent.nl.

Application

We ontvangen je CV graag via de onderstaande “Solliciteer” button.