SOFTWARE DEVELOPERS Slide

Over Dutch Developers

Nederland. Synoniem voor hardwerkend, creatief, ondernemend, nuchter en innovatief. Hadden we als Dutch Developers ooit een betere naam kunnen bedenken? Als nieuwkomer op de markt kunnen we alleen maar excelleren door ongelooflijk ons best te doen. Hard werken dus.

Minder IT’ers op de markt? Absoluut. Maar waarom doen we geen moeite om zij-instromers het gat te laten opvullen? Een beetje verder kijken dan mbo’ers en hbo’ers met een IT-opleiding op het cv kan geen kwaad. Als je maar bereid bent om te coachen en cursussen aan te bieden. Daarin zijn we creatief.

Die specialisten trekken we niet uit laadje C24 om ze at random ergens te plaatsen. Nee, we willen de business van een opdrachtgever compleet binnenstebuiten keren. Dat is de ondernemer-in-ons.

We zetten onze kandidaten ook niet neer als sterren of idolen: het zijn gewoon toppers in hun vak. Want een beetje nuchterheid, daar houden we van.

En met i4talent achter ons, als founding mother, kun je erop rekenen dat we na finance, control en digital data ook deze markt willen opschudden. Want zeg nou zelf, het mag allemaal wel wat innovatiever.

Dutch Developers. What’s in a name?

Meet Marlous

Het gesprek aangaan met kandidaat en klant. Achterhalen waar de wensen liggen en gaan voor een 100% DNA match. Dat is waar ik bij Dutch Developers energie van krijg. Daar ligt mijn passie. Bij de selectie van jou als kandidaat kijk ik verder dan alleen het cv. Ik kijk naar jou als persoon. Waar spring jij ’s ochtends je bed voor uit? Waar word jouw ontwikkelhart warm van? Ik wil het allemaal weten.

De markt voor software developers is schaars. Om dit gat op te vangen kijk ik niet puur en alleen naar de meest recente opleiding(en) en/of certificaten op jouw cv. Ik kijk veel liever naar jouw potentie en waar jouw ambities liggen. Ben jij de afgelopen tijd niet helemaal meegegaan met de laatste ontwikkelingen binnen jouw programmeertaal? Of wil je graag een nieuwe taal leren? Geen probleem! We scholen jou binnen Dutch Developers graag bij en/of om door middel van een persoonlijk opleidingsbudget. Voor de net afgestuurde zijn we ook zeker een interessante club. We bieden namelijk een Academy op maat aan. Samen bekijken we welk leertraject jij nodig hebt.  

Zonder de klant geen uitdagende opdrachten voor onze professionals. Daarom is de klant natuurlijk ook mega belangrijk voor ons. Tijdens het gesprek met de klant vraag ik goed door naar welk profiel er behoefte is. En misschien nog wel belangrijker: luister ik goed naar wat mij wordt verteld. Alleen zo kan ik de juiste match maken. Profielen over de schutting gooien daar doen we bij Dutch Developers niet aan.  

Bij vragen kan je mij bereiken via onderstaande contactgegevens. Wie weet tot snel!

Marlous Poortema
Business Unitmanager Dutch Developers

06 11470286

Solliciteren bij Dutch Developers

Wij nemen contact op en bespreken samen met jou de mogelijkheden.

  Ja, ik ga akkoord met het delen van mijn gegevens

  Sparren over een Business Case?

  Heb jij een vraagstuk en op zoek naar een passende oplossing? Wij sparren graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

   Dutch Developers Headquarters

   over i4talent
   over i4talent
   over i4talent
   over i4talent
   over i4talent
   over i4talent
   over i4talent
   over i4talent