Over Dutch Developers

Nederland. Synoniem voor hardwerkend, creatief, ondernemend, nuchter en innovatief. Hadden we als Dutch Developers ooit een betere naam kunnen bedenken? Als nieuwkomer op de markt kunnen we alleen maar excelleren door ongelooflijk ons best te doen. Hard werken dus.

Minder IT’ers op de markt? Absoluut. Maar waarom doen we geen moeite om zij-instromers het gat te laten opvullen? Een beetje verder kijken dan mbo’ers en hbo’ers met een IT-opleiding op het cv kan geen kwaad. Als je maar bereid bent om te coachen en cursussen aan te bieden. Daarin zijn we creatief.

Die specialisten trekken we niet uit laadje C24 om ze at random ergens te plaatsen. Nee, we willen de business van een opdrachtgever compleet binnenstebuiten keren. Dat is de ondernemer-in-ons.

We zetten onze kandidaten ook niet neer als sterren of idolen: het zijn gewoon toppers in hun vak. Want een beetje nuchterheid, daar houden we van.

En met i4talent achter ons, als founding mother, kun je erop rekenen dat we na finance, control en digital data ook deze markt willen opschudden. Want zeg nou zelf, het mag allemaal wel wat innovatiever.

Dutch Developers. What’s in a name?

Meet Kerim

‘Kandidaten willen we aanspreken met ons enthousiasme, onze uitstraling en die persoonlijke aanpak. Mbo’ers die niet zijn meegegroeid met de laatste ontwikkelingen krijgen van ons een opleidingsbudget. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld als iemand wiskunde heeft gestudeerd maar veel meer zin heeft om de IT in te gaan. Die heeft wel de competenties en het niveau maar niet de juiste kwalificatie. Die helpen wij aan een baan.’

Kerim Albudak
Business Unitmanager Dutch Developers

06 117 413 16

De leukste detacheerder’

Met i4talent beschikt Dutch Developers niet alleen over slagkracht om een rol te kunnen spelen maar ook over een founder met een nogal ongewoon imago. In een vrij traditionele markt als detacheringsbureau in finance & data valt het bedrijf van ceo Daniëlle Kleyheeg op door opvallende activiteiten, om als ‘de leukste detacheerder’ bekend te willen staan. Kerim: ‘Ik denk dat die positionering goed aansluit bij de nieuwe generatie IT’ers. Ik merk dat de IT’er van tegenwoordig veel opener is, bereid om uit zijn of haar comfort zone te stappen.’

Lees verder

Solliciteren bij Dutch Developers

Wij nemen contact op en bespreken samen met jou de mogelijkheden.

Ja, ik ga akkoord met het delen van mijn gegevens

Sparren over een Business Case?

Heb jij een vraagstuk en op zoek naar een passende oplossing? Wij sparren graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Dutch Developers Headquarters

over i4talent
over i4talent
over i4talent
over i4talent
over i4talent
over i4talent
over i4talent
over i4talent