Organization

Bij i4talent geldt het motto: werken, leren en veel plezier. Dit merk je meteen zodra je bij ons binnen komt. Je loopt dan tegen een grote bar aan, waar de wekelijkse vrij-mi-bo’s plaatsvinden. Deze informele en gezellige sfeer is ook aanwezig onder de werknemers van i4talent.

Binnen i4talent heerst een platte organisatiestructuur; de lijntjes zijn kort, de betrokkenheid hoog. Je werkt bij toonaangevende opdrachtgevers waar je talent geprikkeld wordt. Stuk voor stuk functies die helpen om je competenties uit te breiden. In diverse andere financekeukens kijken verbreedt jouw horizon. Met finance kun je alle kanten op, ook bij ons!

Ondertussen kun je rekenen op intensieve coaching en begeleiding van onze talentmanagers en accountmanagers, jouw eigen ontwikkeling staat bij ons centraal. Onze fieldmanager houdt contact met jou en jouw leidinggevende tijdens jouw opdracht om er zeker van te zijn dat je op je plek zit.

Om te zorgen dat je je kunt blijven ontwikkelen hebben wij in samenwerking met Udemy een online leerplatform ontwikkeld waar je meer dan 200 cursussen, trainingen en opleidingen zelfstandig kan volgen en direct kan toepassen op je werk! Daarnaast is er ook een mogelijkheid tot het volgen van klassikale trainingen.

Function

Schrik jij er niet van terug om zowel gevraagd als ongevraagd advies te geven? Bij i4talent vervul je als Finance Manager bij een van onze toonaangevende opdrachtgevers een sleutelrol die verder gaat dan leiderschap en management. Je levert de belangrijkste bijdrage in de administratieve verwerking van debiteuren, crediteuren, banken en het grootboek. Je bekijkt niet alleen de cijfers, maar interpreteert ze ook om de maandafsluiting nauwkeurig uit te kunnen voeren. Als verantwoordelijke voor de ontwikkeling van je team ga je verder dan het delegeren van taken – je inspireert en begeleidt en je zorgt ervoor dat ieder teamlid zijn volledige potentie benut.

Bij i4talent bieden we niet alleen een baan, maar een plek waar jouw inzet wordt gewaardeerd en waar je de ruimte hebt om te mee te groeien met onze organisatie.

Requirements

Om succesvol te zijn in deze rol, verwachten we het volgende van jou:
• je beschikt over een afgeronde (relevante) HBO- of WO opleiding;
• je bent minimaal 32-40 uur per week beschikbaar;
• ervaring met leidinggeven aan een financieel team en verslaggeving heb jij op zak;
• uitstekende communicatieve en analytische vaardigheden;
• beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift op moedertaalniveau;
• je bent pittig, ondernemend en ambitieus, maar je houdt van een feestje en hebt een goede dosis humor.

Offer

Wat kun je verwachten van ons?
• een marktconform salaris;
• een eigen leaseauto die je ook privé mag rijden + een tankpas;
• continue persoonlijke coaching van onze talent manager;
• tijdelijke projecten met de zekerheid van een vast salaris;
• de leukste uitjes, feestjes en events met collega’s. Zoals wintersport, varen op de i4talent boot, jubilea (vanaf 1 jaar al!) die altijd gevierd worden en ook je verjaardag gaan niet onopgemerkt voorbij.

Application

Solliciteer met de onderstaande button. Binnen 24 uur nemen we contact met je op! Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar jessicas@i4talent.nl
Ben je enthousiast maar heb je nog vragen? Bellen kan ook: 070-3206387.