Organization

Waarom i4talent?

Bij i4talent geldt het motto: werken, leren en veel plezier. Dit merk je meteen zodra je één voet binnen zet. Bij binnenkomst loop je direct tegen een grote bar aan, waar de wekelijkse vrij-mi-bo’s plaatsvinden. Deze informele, gezellige sfeer is ook aanwezig onder de werknemers van i4talent. Binnen i4talent heerst een platte organisatiestructuur. De lijntjes zijn kort, de betrokkenheid hoog. Je werkt sowieso bij toonaangevende opdrachtgevers waar je talent geprikkeld wordt. Stuk voor stuk functies die helpen om je competenties uit te breiden. In diverse andere data keukens kijken verbreedt je horizon. Met data kun je alle kanten op, ook bij ons! Ondertussen kun je rekenen op intensieve coaching en begeleiding van onze talentmanagers en accountmanagers. Je wilt je ook blijven ontwikkelen dus hebben wij in samenwerking met Udemy een online leerplatform ontwikkelt waar je meer dan 200 cursussen, trainingen en opleidingen zelfstandig kan volgen en direct kan toepassen op je werk!

Function

Wat ga je doen?

Als Data Science Consultant help jij bedrijven verder aan de hand van data en AI. Dit ga je doen doormiddel van het bouwen van verschillende voorspellende- en optimalisatiemodellen. Je behaalt via i4talent de benodigde certificeringen en komt in een team van data (science) consultants te werken. In maandelijkse technische demo’s reviewen jullie elkaars werk. Ons team bestaat uit vak liefhebbers die niet uitgepraat raken over de nieuwste features en mogelijkheden. Je gaat aan de slag bij toonaangevende opdrachtgevers om jouw skills in te zetten.

Bij ons ben je nooit uitgeleerd en naast de opdracht krijg je voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen. Met de begeleiding van onze senior consultants (jouw i4talent collega’s) en een onbeperkt opleidingsaanbod blijf je jezelf ontwikkelen in de juiste richting! Bij ons is de sky-the-limit en krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot een senior consultant.

Requirements

Wat vragen we van jou?
• Minimaal 2 jaar ervaring als Data Science consultant
• Sterkte achtergrond op het gebied van wiskunde, statistiek of een andere bèta studie
• Ervaring met Python en Cloud (Azure of AWS)
• Kennis van ML/ Deep learning technieken is een pré
• Codes zijn jouw ding en werk voelt als een uit de hand gelopen hobby

Offer

Wat kun je verwachten?
• Een salaris tussen de €3.500,- en €5.720,- of ZZR-regeling.
• Een eigen leaseauto die je ook privé mag rijden + een tankpas
• Continue coaching van onze talent manager
• De leukste uitjes, feestjes en events met collega’s. Zoals wintersport, varen op de i4talent boot, jubilea (vanaf 1 jaar al!) die altijd gevierd worden en ook je verjaardag gaan niet onopgemerkt voorbij
• Tijdelijke projecten met de zekerheid van een vast salaris

Information

Melanie Abendroth
070-3206387

Application

Melanie Abendroth
070-3206387