Organization

Bij i4talent geldt het motto: werken, leren en veel plezier. Dit merk je meteen zodra je één voet binnen zet. Bij binnenkomst loop je direct tegen een grote bar aan, waar de wekelijkse vrij-mi-bo’s plaatsvinden. Deze informele, gezellige sfeer is ook aanwezig onder de werknemers van i4talent. Binnen i4talent heerst een platte organisatiestructuur. De lijntjes zijn kort, de betrokkenheid hoog.

Je komt te werken bij toonaangevende opdrachtgevers waar je talent geprikkeld wordt. Stuk voor stuk functies die helpen om je competenties uit te breiden. In diverse andere data keukens kijken verbreedt je horizon. Met data kun je alle kanten op, ook bij ons!

Ondertussen kun je rekenen op intensieve coaching en begeleiding van onze talentmanagers en accountmanagers. Je wilt je ook blijven ontwikkelen dus hebben wij in samenwerking met Udemy een online leerplatform ontwikkelt waar je meer dan 200 cursussen, trainingen en opleidingen zelfstandig kan volgen en direct kan toepassen op je werk!

Function

Wat ga je doen?

Voor een opdrachtgever werkzaam in de energiesector in de omgeving van Rotterdam zijn wij opzoek naar een Data Analist. Je komt te werken in team van data specialisten waar iedereen zijn eigen expertises heeft maar hun krachten bundelen, elkaar steunen en samen werken om het beste resultaat te bereiken. Samen werk je iedere dag om de visie waar te maken: een duurzamere en betere wereld. Als Data Analist ben jij verantwoordelijk voor het inzichtelijk maken van de data waarna je hierover rapporteert en adviseert.

Je verzamelt de data uit de diverse systemen en haalt energie uit het analyseren en controleren hiervan. Je bewaakt de datakwaliteit en voert actie uit wanneer dit nodig is. De adviezen die je krijgt vanuit je collega’s over de wijze van rapporteren neem je van harte aan. Daarnaast bespreek je de uitkomsten met jouw collega’s die verantwoordelijk zijn en adviseer je over de knelpunten in de interne processen die jij hebt ontdekt tijdens het analyseren.

Bij deze opdrachtgever is het belangrijk dat je ruime ervaring hebt opgedaan met data analyse, het adviseren, overtuigen en schakelen met stakeholders en je bent bedreven in het bouwen van dashboards en rapportages. Daarnaast is er ruimte voor ontwikkeling doormiddel van cursussen die je (deels) onder werktijd kan volgen.

Requirements

Wat vragen we van jou?
• je hebt affiniteit met de energiesector en duurzaamheid
• je bent minimaal 36 uur beschikbaar
• je hebt een ondernemende, ambitieuze maar vooral een gezellige persoonlijkheid

Offer

Wat kun je verwachten?
• een salaris tussen de €3.800,- en €5.720,-
• een leaseauto met tankpas, die je ook privé mag rijden
• een eigen laptop van de zaak en mogelijkheid tot een telefoon die je privé mag gebruiken
• een eigen opleidingstraject met begeleiding van een talenmanager zodat je verzekerd bent van uitdaging en groei
• leuke uitjes en feestjes met collega’s

Information

Melanie Abendroth
070-3206387

Application

Melanie Abendroth
070-3206387